NIEUWS

Zondag, 19 november: Stadswandeling, rondleiding Stadhuis en rondleiding Geertruidskerk.

Geplaatst op: 12-11-2017

Op zondag, 19 november bieden wij u de mogelijkheid om onder begeleiding van een stadsgids Geertruidenberg te leren kennen. De oudste vestingstad van Holland heeft een rijk historisch verleden, waarover u tijdens een stadswandeling en rondleiding door het voormalig Stadhuis veel komt te weten.
Tijdens deze wandeling krijgt u óók een rondleiding door de Geertruidskerk.
Dit indrukwekkende gotische gebouw torent omhoog aan de oostzijde van onze prachtige Markt. Wist u dat hier eens een tufstenen romaanse kerk heeft gestaan? Onder andere de crypte en rouwborden zijn de moeite waard om te bekijken. Als u ook het museum “De Roos” wilt bezoeken, waar de bijzondere wisselexpositie 'Kerststalletjes in pop-up' te bewonderen is, dan kunt u dat doen tegen een gereduceerd tarief één uur vóór de stadswandeling.
De wandeling kost voor volwassenen € 4,50, kinderen betalen € 1,50. Ook kunt U voor
€ 2,00 extra na afloop koffie of thee gaan drinken. De toegangsprijs voor het museum in combinatie met de stadswandeling is € 2,00. Museumkaart is geldig.
Bij vertoon van uw Biespas ontvangt u € 1,00 korting per pas.
Start: 14.00 uur, VVV kantoor, Markt 46.

Wij wensen u veel wandelplezier.
Wilt u op de hoogte blijven van toeristische, recreatieve en culturele activiteiten in de gemeente Geertruidenberg ? Volg ons op Facebook of kijk op de ctiviteitenkalender op deze website