NIEUWS

VVV Cadeaukaart voor Corrie Spuijbroek en Jean Loomeijer, vrijwilligers van het Hoge Veer

Geplaatst op: 02-12-2017

Op 27 november is door de VVV Geertruidenberg aan Corrie Spuijbroek en Jean Loomeijer, de nieuwe VVV Cadeaukaart aangeboden.

De nieuwe cadeaukaart vervangt de al 42 jaar bestaande, vertrouwde papieren VVV Cadeaubon, waarmee deze dus nu een eigentijds gezicht krijgt. De cadeaukaart wordt door VVV geïntroduceerd met de slogan; “GEVEN IS NOG LEUKER”..

Omdat niet alleen geven leuker wordt, maar ook krijgen, mocht VVV Geertruidenberg 2 cadeaukaarten met een waarde van € 50 weggeven.
VVV Geertruidenberg heeft voor Corrie en Jean gekozen, omdat zij zich al heel wat jaren op bijzondere wijze en belangeloos inzetten als vrijwilliger in het Hoge Veer in Raamsdonksveer. Een extra waardering voor deze twee vrijwilligers, want het Hoge Veer maakt al een aantal jaren gebruik van de mogelijkheid om de waardering voor vrijwilligers te onderstrepen met een VVV cadeaubon.

De nieuwe cadeaukaart kan eenmalig worden opgewaardeerd met een bedrag tussen € 5 en € 250 en biedt nu de grootste besteedbaarheid in winkels en webshops. Bovendien is het saldo in delen te gebruiken. 
De decembermaand is bij uitstek de maand van geven en krijgen, dus wat past daar beter bij dan de VVV Cadeaukaart, die te koop is bij de VVV, Markt 46 in Geertruidenberg.
Meer informatie op www.vvvcadeaubonnen.nl