NIEUWS

De Biesbosch introduceert de Biespas

Geplaatst op: 19-04-2017

Op 1 april 2017 heeft Nationaal Park De Biesbosch de Biespas geïntroduceerd, een donateursprogramma ten behoeve van het toegankelijk en beleefbaar houden van de Biesbosch. Biespashouders dragen met hun donatie bij aan het behoud van goede recreatievoorzieningen en verdere ontwikkeling van het natuurgebied.

De Biespas is het donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch. Het is tevens een fysieke pas voor donateurs, waarmee zij voordelen genieten.

Met een bijdrage van minimaal € 15,-- per jaar steunen Biespashouders het Nationaal Park. Zij dragen zo bij aan het behoud van goede voorzieningen, zoals informatieborden, wandel- en fietspaden en aanlegsteigers. 
In ruil voor hun steun genieten Biespashouders allerlei voordelen. Zij ontvangen ieder seizoen aanbiedingen voor exclusieve Biesbosch belevenissen, zoals een tocht met de boswachter of bijzondere excursie en kortingen op onder andere bootverhuur, rondvaarten of horeca. Daarnaast krijgen zij regelmatig mailings met tips van de boswachter, leuke weetjes en inspiratie voor Biesbosch beleving, zoals alternatieve (wandel)routes en activiteiten met kinderen.
Het doel van de Biespas is om de Biesbosch in de toekomst voor iedereen toegankelijk te houden. Met de Biespas draagt de donateur een steentje bij om ook in de toekomst van de Biesbosch te kunnen blijven genieten.

De Biespas is voor € 15,-- verkrijgbaar bij het VVV kantoor Geertruidenberg, de Biesboschcentra in Dordrecht, Drimmelen, het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam en VVV's in Dordrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en Oosterhout. Tevens is de Biespas online te bestellen via www.biespas.nl. Hier is ook alle informatie te vinden over de pas, de voordelen en het doel.

Bij VVV Geertruidenberg krijgt u € 1,00 korting op de prijs van een stadswandeling, torenbeklimming of natuurwandeling op vertoon van de Biespas.


Ander nieuws:

Expositie Vrije Biesbosch Expressies
Geplaatst op: 08-01-2019Nieuwe welkomstborden
Geplaatst op: 07-07-2018

Nieuwe fietsroutes Zuiderwaterlinie
Geplaatst op: 29-05-2018


Cadeaukaartklant winkelt graag online
Geplaatst op: 08-05-2018Nieuwe Biesboschgidsen gezocht
Geplaatst op: 01-02-2018


Theodorusbeeld terug op zijn plek
Geplaatst op: 05-01-2018Nieuwe fietsroutenetwerken verkrijgbaar.
Geplaatst op: 26-11-2017
Carillonklanken tijdens de weekmarkt
Geplaatst op: 03-10-2017Verbeterd fietsnetwerk in Brabant.
Geplaatst op: 13-06-2017

VVV Cadeaubon - Giftcard van het Jaar
Geplaatst op: 04-04-2017