B&B De Langstraat

In het mooie, landelijke Raamsdonk zit in de boerderij van vóór 1830 een sfeervolle B&B. 
Vroeger was het slaapgedeelte een bakhuisje. De B&B heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en regen-/en handdouche en een halletje.
De kamer is voorzien van een tweepersoons boxspring (1,60 x 2,00m.), een wastafel met koud water, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, smart-TV, zitje, gashaard en wifi. De hal en de badkamer hebben vloerverwarming. 
U komt binnen via de zijkant van de boerderij in de deel, daar kunt u eventueel uw fietsen stallen. Vanuit dezelfde deel heeft u uw privé-toegang tot de B&B. Via de deel komt u ook in een gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontbijten. Tevens kunt u gebruik maken van het poolbiljart, dartbord, sjoelbak en andere spelletjes.
Bij goed weer kunt u ontbijten op de veranda of “op de wei”.

Prijzen

  • € 90,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Vanaf 2 nachten € 85,--/nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en  toeristenbelasting. € 82,50/nacht voor 1 persoon inclusief ontbijt en toeristenbellasting. Vanaf 2 nachten € 77,50/nacht voor 1 persoon inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Locatie